İletişim Hattı +90 (354) 645 47 85

ODAMIZDA İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

• 04.06.2022
  • bogazliyantso
Yozgat Valimiz Sayın Ziya Polat, İlçe Kaymakamımız Recep Aydın, Belediye Başkanımız Gökhan Coşar, TOBB Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Büyüksimitçi, Kayseri Ticaret Odası Ömer Gülsoy, Kayseri Ticaret Borsası Recep Bağlamış, Kayseri Oda ve Borsa Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçemiz STK Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri’nin katılımıyla Boğazlıyan Belediyesi ve Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’nun organizasyonu ile Odamız Toplantı Salonu’nda istişare toplantısına düzenlendi. Toplantıda Fuat Oktay Organize Sanayi Bölge’mizin geleceği ve bölgemizdeki yatırım fırsatları görüşüldü.
  • ODAMIZDA İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Whatsapp ile İletişime Geç