İletişim Hattı +90 (354) 645 47 85

İLAN
BOĞAZLIYAN TİCARET VE SANAYİ ODASI

VERGİ KAYITLARINI KONTROLE DAVET

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanununun 83'ncü maddesi uyarınca Oda Meslek Komiteleri ve Meclis seçimlerine seçmen olarak katılabilmek, Meslek Komiteleri ve Meclise üye seçilebilmek için vergi mükellefi olma şartı arandığından, üyelerimizin vergi kayıtlarını kontrol ederek, hatalı kayıtlarını düzeltmeleri zorunludur.

Üyelerimizin vergi mükellefiyetlerine ilişkin Oda kayıtları 22 AĞUSTOS 2022 PAZARTESİ ila 31 AĞUSTOS 2022 ÇARŞAMBA günü mesai saati bitimine kadar hafta içi her gün 08:00 – 17:00 saatleri arasında Oda Genel Sekreterliği’nde incelemeye açık olup, hatalı kayıtların düzeltilmesi için başvuruların yazılı olarak yapılması gerekmektedir.

Kayıtlarını düzeltmeyen üyelerin Oda kayıtlarının doğruluğu kabul edilmiş sayılacaktır.

İlanen tebligat olunur.

Önemle duyurulur.

Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası

Yönetim Kurulu Başkanlığı

• VERGİ KAYITLARINI KONTROLE DAVET

Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Whatsapp ile İletişime Geç