İletişim Hattı +90 (354) 645 47 85

AKREDİTASYON BELGE TÖRENİ

• 09.09.2022
  • bogazliyantso
2022 Akreditasyon Ödül Töreni TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz'un katılımıyla gerçekleşti. Törene Odamız Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız, Meclis Üyelerimiz ve Akreditasyon Sorumlumuz katılım sağladı. 2021 yılında Türk Loydu tarafından yapılan denetim sonucunda, Odamız seviyesini yükselterek B Sınıfı Akredite Oda ünvanını aldı. Bu süreçte emeği geçen Yönetim ve Meclis Kurulu Üyelerimize, Genel Sekreterimize, Akreditasyon Sorumlumuza, Oda Personelimize teşekkür ediyoruz. Üyelerimizle birlikte sağlıklı ve başarılı nice çalışmalara dahil olmak ümidiyle.
Öcal Öcalan
Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası
  • AKREDİTASYON BELGE TÖRENİ

Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Whatsapp ile İletişime Geç